Παρασκευή 27 Ιουλίου 2007

Διακοπές.......ρεύματος για μένα φέτος!

Έχω καιρό να γράψω, μα δεν ξέρω τι να πω...

Πολλές σκέψεις περνούν καθημερινά από το μυαλό μου, αλλά δεν έχω το κουράγιο να τις μοιραστώ!

Πέρασε μια άθλια χρονιά και παρακαλάω να τελειώσει. Εκεί που λέω πως δεν γίνεται να πιάσω άλλο πάτο, πέφτω πιο χαμηλά! Μου λείπουν πολλά πράγματα, ζηλεύω που δεν μπορώ να έχω ακόμα και τα πιο απλά όπως οι γύρω μου. Μου λείπει και η αγάπη μου, που δεν μπορώ να έχω όπως πριν μερικούς μήνες!

Πόσο εύκολα μπορούν να ανατραπούν ΟΛΑ στη ζωή μας? Πόσο γρήγορα μπορούν να αλλάξουν αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα........Θέλω να κλείσω τα μάτια μου κι όταν τα ανοίξω να γίνουν όλα όπως πριν.......αισιόδοξα, χαρούμενα, ξέγνοιαστα!

Μακάρι να ήξεραν κάποιοι άνθρωποι πόσο τυχεροί είναι που βρήκαν αυτό που έξαχναν, που έχουν την υγεία τους και οι αγαπημένοι τους είναι καλά, που πραγματοποιούν αυτά που ονειρεύονται, που έχουν όλα τα καλά του κόσμου αλλά ψάχνονται ακόμα.......!

Διάβασα σε ένα blog την εξής έκφραση: When you're down to something, God is up to something. Και το περιμένω, ναι το περιμένω από τον Θεό πλέον, διότι μόνο αυτό μου έμεινε. Ευελπιστώ, πως ο Θεός έχει καλά σχέδια για μενα, και ανυπομονώ να έρθουν.

Για να δούμε, για να δούμε........