Δευτέρα 9 Ιουλίου 2007

Μπορεί κανείς να δουλέψει????


Αναρωτιέμαι εδώ που κάθομαι, μες τη ζέστη και την ανυπόφορη ατμόσφαιρα της Αθήνας (τώρα που κάηκε η Πάρνηθα απελπίζεσαι), ποιός μπορεί να δουλέψει με τους ίδιους ρυθμούς που δουλεύαμε πριν από μερικούς μήνες???

Θέλω επειγόντως διακοπές.........πειράζει? Πέρασα έναν δύσκολο χειμώνα και για πρώτη φορά στην ζωή μου ονειρεύομαι τροπικές παραλίες και φοίνικες! Όπως βλέπετε δεν ονειρεύομαι ότι κι ότι από διακοπές, έχω βάλει στο μάτι τα πανέμορφα και ακριβούτσικα bungalows στα νησιά Bora Bora, μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα από εδώ! Οι "καλύβες" χτισμένες πάνω στο νερό, με πάτωμα από γυαλί να βλέπεις τον βυθό και μια σκάλα για βουτιές από το μπαλκόνι του σπιτιού......

Έχω μεγάλο πάθος με τη θάλασσα, 2 πτυχία πήρα για χάρη της, κι ακόμα μαγεύομαι με τα χρώματα και τους οργανισμούς της. Αμέτρητοι από άκρη σε άκρη σε όλο το πλανήτη! Μια κατάδυση θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη για τη ζωή κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, ένα πανέμορφο τοπίο απλώνεται μπροστά σου και μια ηρεμία που θα σε κάνει να μην θες να γυρίσεις στη στεριά!

Πρέπει να πάρω το δίπλωμα καταδύσεων σύντομα, όλο τα αναβάλλω! Ανυπομονώ να ξαναβρεθώ εκεί κάτω, στην απόλυτη ησυχία, γαλήνη και ομορφιά. Αχ πότε θα έρθουν οι διακοπές μου?